Den svenske catchdriver Jörgen Sjunnesson fortryder næppe udflugten i dag til Nykøbing Falster, Han vandt to gange med heste i træning på hjemmebanen. Begge fra fronten i størsteparten af løbene. Attention Bøgedal fremragende i 1.15,7/2140 meter auto, og Vidar også holdt også tappert til sejr for svenskeren i 1.17,5/2140 meter auto.

Team Lunden festen bare fortsætter. Earl Grey kom perfekt igennem fra spor otte til andet par udvendig, og var overlegen kørt af træneren René Jonassen i 1.16,9/2140 meter auto.

En stor overraskelse leverede Earl Hydrup med start-til-mål sejr for ejer og træner Arvid Olsen i 1.18,2/2140 meter auto.

Til gengæld helt efter bogen at Evoque fortsat er ubesejret efter tre starter. Zola Boko afkommet kom tidlig til spids fra 20 meter under velkørende René Kjær, og vandt efter behag i 1.20,2/2160 meter snore.