1)
Tredje løb i Skive blev vundet af Bo Westergaard-trænede Thai Brooklyn. Toåringen kom uden problemer til føringen og var toneangivende undervejs for Nicklas Korfitsen.

2)
Fjerde løb i Skive gav den første af i alt fem sejre til Aalborg-træneren Flemming Jensen. Taktikken var ligeledes føring fra start til mål og den afviste en godt afsluttende Bosse Game.

3)
Femte løb i Skive blev vundet af formstærke Jan Dahlgaard med Son Of Sizzling. Trods udvendig rejse en stor del af vejen var Son Of Sizzling dog stærkest til slut.

4)
Sjette løb Grand Circle 4-Års Championat Consolation gav anden dagssejr til Flemming Jensen. Med egentrænede Eros Zola, der afgjorde løbet med at overtage på første langside.

5)
Syvende løb gav ny sejr til Flemming Jensen. Dagens tredje dagssejr, der kom i hus med Aros Line, der sluttede godt af efter et afventende løb i tredje par udvendigt.

6)
Ottende løb Grand Circle 4-Års Championatet blev vundet af Emoji og Flemming Jensen. Trænerens fjerde dagssejr. Nøjagtig på målstregen fangede den derbyvinderen Extreme.

7)
Niende løb gav dagens femte og sidste dagssejr til Flemming Jensen. Tycoon Conway Hall var helt på toppen og vandt let efter at have ført fra start til mål.

8)
10. løb gav en overraskende sejr til Kaj Jensen-trænede Fox On The Run S med Casper M. Nielsen i vognen. Efter indvendig rejse kom hullet, og så spurtede parret forbi til sejr.