Første løb gav maidenssejr til Tomas Malmqvist-trænede Capuchin med Ken Ecce. Føring hele vejen. Opløbsgalop for tredje gang i træk for Fiat, som nu må en tur i prøveløb. Capuchin vandt i 1.19,2/2000 meter volt foran Fire World (rygkørt bag vinderen) og Fana.

Andet løb gav sejr til Jesse Schrember med hestens nye træner Jeppe Juel. Efter rygløb kunne den afgøre kort før mål foran tapre Eddie Murphy som undervejs travede udvendigt for den spidskørte storfavorit Corniglia, som var helt væk på dagen. Tredjeplads til Easiersaidthandone.

Tredje løb blev vundet af Florican Rold med hestens træner Steen Juul. Spids og slut. Fremme i føring havde Steen Juul fuld kontrol. Rygkørte Flintstone spurtede godt til andenpladsen fra ryg på vinderen og fra tredje indvendig var Eagle Bat nummer tre i løbet.

Fjerde løb vandtes af Bugsy med hestens træner Ken Ecce. Føring hele vejen. Efter middelmådige 1.20 første kilometer havde Ken Ecce styr på situationen. Kuskens anden sejr i dag. Godt afsluttende Unstoppable toer fulgt af Teodor, som kæmpede godt i andet spor uden ryg.

Femte løb blev vundet af Diadem med hestens træner René Jonassen. Call Me Superb og Excuse Me duellerede hårdt undervejs, men begge faldt på det våben. Andenplads til Diva Sisa kun hoved og hals efter vinderen og med Chikita T Hall, som tredje på god afslutning.

Sjette løb gav sejr til Karsten Holm-trænede Erik med René Kjær. Zadok Font kom bedst ud til føring og fik dæmpet til 1.20/1000 meter. Den senere vinder forlod ryggen på spidshesten og gik til angreb på Zadok Font, og så kæmpede de hårdt resten af vejen med sejr til stærke Erik foran Zadok Font og fint afsluttende Honor med kræfter sparet.

Syvende løb gav sejr til Alex Haagensen-trænede Esajas med Birger Jørgensen. Esajas var bedst ude, inden kusken overlod til Indi di Quattro som så ud til at være klart bedst i løbet, da den pludselig snublede i opløbet med sejren klar. Nu vandt Esajas foran Every Day og Finogo Pointer.

Ottende løb blev vundet af F The Big New med hestens træner Steen Juul. Maidenssejr for treåringen som førte hele vejen. Anden træner- og kuskesejr i aften til Steen Juul .På afstand fulgte Frederico B P som toer fulgt af Fulton.