Lunden-træneren Alex Haagensen befinder sig i sin næstbedste sæson i karrieren, og mere kan muligvis følge i dag.

– Jeg synes både Esajas og Tyrrell As har vinderchance, indleder Alex Haagensen. Esajas var nogenlunde sidst på Jägersro uden at være prangende. Jeg kørte ham selv og nu kommer han ud med Birger Jørgensen, og det er nok et lille kuskeplus, griner træneren.

– Tyrrell As skal debutere i monté i min træning. Har prøvet det flere gange tidligere hos andre trænere. 80 meter op til The Last Flower kan være for voldsomt, hvis den kan bedre end 1.20 fra spids, men min har chance, anser Alex Haagensen.

– Vi starer også Tax Free, som er tilbage i sulkyløb efter en montéstart i sidste weekend. Står lidt for hårdt til for at være en vinderchance, men ikke umuligt den dukker op i trioen, skønner Alex Haagensen.

Foto: Martin Timm Holmstav