For andet år i træk vandt Streetwise Golden League finalen på Bornholms Brand Park. For sin træner Frank Mikkelsen førte den fra start-til mål i gode 1.18,6/2160 meter auto. Fra tredje række blev Apollo Damgård en flot toer, da måltoeren Roberto blev diskvalificeret for galop. Tredjeplads til Hazard Sund, som også var tapper fra tredje række. Bornholmesteren Winner’s Wine galoperede sig bort, mens Twin Peaks ikke stod for rejsen i dødens.

Der var 15.000 kroner i førstepræmie. Streetwise ejes af Frank Mikkelsens bedre halvdel Tina Thomsen, som købte hesten af DTC-formanden Egon Jensen, som aldrig kom ind i finalen med sin klassiske vinder Diamondwind.

– Meget var vundet da vi fik spidsen, smilede Frank Mikkelsen efter sejren.

Stefan Lind-Holm-trænede Elia vandt trods udvendig rejse for Mads Petersen. Sjette sæsonsejr og i spil til titlen Årets sejrshest på Bornholm.

Overpace var sagen for Capana Østervang, som på solid sidste omgang klarede sejren for Frank Mikkelsen, som således vandt to løb i dag.

Alderen ingen hindring for 13-årige Picasso JetSet i Jesper Riis Nielsens træning. Spids og slut hele vejen for Michala Haagensen foran favoritten Jetset Onion og Amadillo C N.

Fronten var også vejen til sejr for Baron Revenue. For Kim Hjort. Favoritten Cerosso hoppede sig bort i opløbet uden vinderchance.

Bertel Nordal leverede dagens største overraskelse da den til slut nedkæmpede spidskørte Tornado Årup. I sulkyen træneren Johnny Jessen.

Winnie Jensen-trænede Daniella udvikler sig hele tiden og vandt nu for fjerde gang i år. I overpacet løb i stærke 1.19,0/2160 meter foran de to spidsduellanter Call Me Baunely og Trojka Ulvholm. Call Be Baunely heroisk efter åbning i 14,0/500 meter.

Foto: Torben Ager