Skive-træneren Morten Friis kom ikke i medaljerækken ved DM for professionelle travtrænere i går, men der kom en sejr med hjem i en af DM-afdelingerne. Oven i købet med en hest i Morten Friis’ træning.

– Freja Skovsende vandt på en vældig god måde, fortæller Morten Friis. Hun bliver bedre for hver start. Skønt for ejerne Ekstra Bladets Travklub, som har medvind for øjeblikket, beretter Morten Friis.

– Hendes næste start bliver om små tre uger. Fredag den 13. november i Odense i kvalifikationerne til Dansk Avlsløb, siger Morten Friis.

Med sejren til Freja Skovsende har Ekstra Bladets Travklubs heste indløbet 43.150 kroner i indeværende måned. Klubbens hold er Freja Skovsende og Chato Salløv i Morten Friis træning, og Zadok Font og Danny E P i Jeppe Juels træning.

Der er 60 medlemmer i begge klubberne, og således plads til flere medlemmer.

Foto: Burt Seeger