Første løb gav sejr til Frederik H S og Kenneth Andersen. Parret fik overladt spidsen af favoritten Frygtløs, og sådan kom de i mål. Fidusen Kåsgård fejlede sig bort med 250 meter hjem, hvor den lå til tredjeplads. Nu tilfaldt tredjepladsen Gautut Gardenia. Vinderhesten kom i vinderklubben for første gang. Trænes af sin ejer og opdrætter Holck Søndergaard. Se løbet.

Anden løb Consolationsløb til Aalborg Store Pris vandtes af Flemming Jensen-trænede Epos Østervang med Knud Mønster. Spids og slut. Andenpladsen til favoritten Express A P efter positionsbesvær indledningsvis og tredjeplads til perfektkørte Eddie Cock. Se løbet.

Tredje løb gav sejr til Morten Juul-trænede Hunter Dragon med Birger Jørgensen. Fjerde sejr i træk til hesten som samtidig betød træneren Morten Juul passerede to millioner indkørt til hesteejerne i år. Heldigt og dygtigt blev Expo Lane toer, da nogle foranliggende konkurrenter skiftede til andet spor. Tredjeplads til S A Photo. Se løbet.

Fjerde løb Aalborg Hoppechampionatet for derbyårgangen blev vundet af Evita med hoppens træner Morten Friis. Føring hele vejen. Evita sejrede til 75.000 kroner foran de to Lindhardt Jensen-trænede Emma D og Entre Hyrdehøj. Se løbet.

Femte løb vandtes af Flemming Jensen-trænede Dream Kåsgård med Birger Jørgensen. Vinderen blev kørt konstant i andet spor uden ryg, men var alligevel bedst til slut med sejr foran Draco og Confusion Tårs som tredje fra bagspor. Se løbet.

Sjette løb Grand Circle 4-Års Championatet for hingste og vallakker gav sejr til Flemming Jensen-trænede Emoji med Knud Mønster. Føring hele vejen og anden storløbssejr i træk. Extreme stor toer i nederlaget, men tabet løbet i starten, da den ikke kunne holde spidsen. Tredjeplads til Bugsy. Det var tredje trænersejr til Flemming Jensen i dag. Førstepræmien 125.000 kroner. Efter galopsvigt i både Jydsk 4-Årings Grand Prix og Dansk Trav Derby har Emoji vist hvad den indeholder uden galop. Se løbet.

Syende løb gav sejr til Bo Westergaard-trænede Zaffiro Jet med Nicklas Korfitsen. Styrede alt i spids. Konkurrenterne chanceløs. På afstand Aros Line toer og Wham Bam Boo treer. Se løbet.

Ottende løb gav sejr til Tineke Borup-trænede Shaggy Milpond med hendes gemal Morten Friis. Blev sluppet til spids efter 700 meter af Knud Mønster med Danger Dynamite, og de låste løbet som etter og toer og med Jolie som treer. Se løbet.

Niende løb havde Svend Aage Nielsen-trænede Eddie Murphy, som klart bedst, men få meter før mål rullede den over i galop for René Kjær og led diskvalifikationen. Nu tilfaldt sejren Kaj Jensen-trænede Farinelli Hastrup med Casper Mølgaard Nielsen. Perfekt generalprøve til Dansk Avlsløbs kvalifikationer næste fredag. Toer Diva De Meaux og treer Emily. Se løbet.

Tiende løb blev vundet af Frank Henneberg-trænede Enzo L M med Allan Kristensen. Overtog føringen med 400 meter til mål og sejrede klart foran Babuszka Simoni og Høwings Sydsturm. Se løbet.

11. løb vandtes af Hans Ulrik Christensen trænede Special Player kørt af Gordon Dahl. Jydsk 3-Årings Grand Prix-vinderen Special Player afgjorde kort mål kørt af Gordon Dahl foran Uffe S Lange DK og længe førende One Boy. Se løbet.

Foto: KM Foto