Fantomic Star vandt det indledende løb kørt af Jeppe Rask. Fra andet par udvendig kom angrebet med 300 meter hjem til en sikker sejr. Se løbet.

Billi Time levede op til favoritværdigheden i andet løb. Fik tredje spor i flere hundrede meter inden den kom frem til spidskørte Charming Kiss. Sejrede med lethed foran Torden og stærkt afsluttende Catch Me A Winner. Se løbet.

Frontrunner Shadow vandt den første indledende afdeling til Dansk Avlsløb. Efter en hård åbning, hvor Birger Jørgensen måtte slippe føringen til Farnelli Hastrup, hvis kusk omgående efter afleverede spidsen til den senere vinder som sejrede foran Farnelli Hastrup og Feba. Se løbet.

Felix vandt den første indledende afdeling af Dansk Avlsløb for dens ejer og træner René Jonassen. Trods udvendig position var den i stand til at vinde foran spidskørte Frank Jr Bounce og med Felix Trøjborg som tredje. Se løbet.

Anden og sidste kvalifikation til Dansk Avlsløb for hopper gav sejr til Fighter K K og René Kjær som trods udvendig position tog sig forbi Fiore som holdt til andenplads og med outsideren Filly som treer. Se løbet.

Anden og sidste afdeling til Dansk Avlsløb for hingste og vallakker blev vundet af Gordon Dahl-trænede Fossa med Steen Juul. Føring hele vejen i hestens debut for Jørgen Jensen i Stald Ritas farver. Frederik anden på afstand fulgt af en meget positiv Fireblade. Se løbet.

Syende løb gav start-til-mål sejr til Bella Donna med Jeppe Rask. Hans anden sejr i dag. Andenpladsen til Eureka Downs som var lige ved og næsten efter sen angrebsplads. Tredjepladsen til outsideren Captain Coke.
Se løbet.

Ottende løb blev vundet af Livi Baunehøj og Birger Jørgensen, der på de sidste meter passerede spidskørte Lenoble Grand Cru med hals, og med Dj K K som tredje. Det var anden dagssejr til Birger Jørgensen.
Se løbet.

Niende løb gav sejr til spidskørte Formidable Vincent med Casper Mølgård Nielsen. Sejrede foran Cassius Crown og Santadi.
Se løbet.

10. og sidste løb kunne ikke afgøres på målfilmen og heller ikke bagefter. Der blev dødt løb mellem Sherry Brodde med Knud Mønster og Terminator/René Kjær, og med Unbelievable S som tredje.
Se løbet.

Efter løbene talte CB Sport med Fossas nye ejer Jørgen Jensen, der fortæller, at Gordon Dahl skal træne Fossa, i hvert fald til og med Dansk Trav Derby 2021.

Foto: Gorm Johansen