Damble Flame var fjerde i første løb med træneren Anders F. Jensen til 6.800 skr. Flemming Larsen-trænede Chilli Fine/Christian Nissen sluttede uplaceret. Ekvipagen var ellers toer, indtil et par hundrede meter før mål, men ebbede ud til slut.

I tredje løb, ungdomsløbet, blev Betina Lund-trænede Livi Offshore bedste dansktrænede hest som toer fra spids med Mads Petersen til 15.000 skr. Der var fjerdeplads til Anders F. Jensen-trænede Evolution On Track med Francois Simon til 6.800 skr. og sjetteplads til Flemming Larsen-trænede C My Photo/Christian Nissen til 5.000 skr. Uplaceret til gengæld Henrik Thomsen-trænede Dua Lipa/Stine Juul-Marker.

Jeppe Juel fjerde med svensktrænede Zoe Grif Italia til 8.500 skr.

Peter Rudbeck-trænede Dowhatyoudodowell/Jeppe Juel fjerde i toårsløbet Breeder’s Crown med alt sparet i mål til 25.000 skr.

Jeppe Juel-trænede Follow Me Now/Peter Ingves fjerde i galopfyldt treårsløb til 12.500 skr. Galop og diskvalificeret Henrik Thomsen-trænede Funny Boy/Jörgen Sjunnesson, mens Rossi Garline var sjette med træneren Jeppe Juel efter galop til 5.500 skr.

Tredjeplads til Bjarke Haagensen-trænede Dreamstone/Jörgen Sjunnesson efter perfekt styring fra bagspor til 10.000 skr. Uplaceret M T Nicole med dens træner Steen Juul og Jeppe Juel med svensktrænede Västerboflashdance.

Tredjeplads til Catch Me A Winner med træneren Steen Juul efter god afslutning til 11.000 skr. og femteplads og 6.400 skr. til Diadem med dens træner René Jonassen. Ken Ecce uplaceret med svensktrænede Barnacle.

Steffen Ris-trænede Another Dream/Ken Ecce uplaceret og samme skæbne led Jeppe Juel med svensktrænede Tyson Dimanche.

Foto: Burt Seeger