Morten Melin-trænede Global Affinity var en sikker debutvinder kørt af Birger Jørgensen. Kørt til spids på første langside og aldrig truet. Vandt med lethed i 1.19,7/2000 meter snore foran godt afsluttende Isabella Doctor som gik fejlfrit for første gang. Tredje stadigt forberede Gunnar Journey fra tillæg.

Birger Jørgensen og Morten Melin også tog sig af andet løb. Tour Eiffel helt sikker fra spids hele vejen foran Fivie Barosso som fulgte med i ryggen på vinderen, og tredje en forbedret Only Teardrops på god afslutning. Mon ikke Morten Melin har lyst til en ny snarlig udflugt til Lunden? Vindertiden 1.15,8/2000 meter auto.

Tredje løb gav anden sejr i træk til Maria Hansen-trænede Everest Laser. Total styring på løbet fra spids i hænderne på René Kjær i 1.17,0/2000 meter auto foran godt afsluttende Fazenda og med Haut Doctor som tredje.

Didi Hansen-trænede Baloo Ice vandt for Axel Jacobsen. Efter Enzo Design var løbet løbsk og udgået kom Baloo Ice et spor ind i banen og Axel Jacobsen prikkede perfekt. Til spids kort efter start og holdt hjem i 1.16,9/2020 meter voltestart  foran tapre Enjoy’s Rapide S fra udvendig position og med inderbanekørte Clara B som tredje.

Cody S vandt i flotte 1.13,5/2000 meter auto efter René Jonassen kørte til spids. Måtte kæmpe hårdt med Ecco C N som efter langsom start kom ind i løbet og kun kort slået i samme tid. Tredjeplads til A’ka Sjæl Skov i første start for Ken Ecce.

Birger Jørgensen vandt for tredje gang i dag med sejr med Anders F. Jensen-trænede Apapmand i Hesteejerpokalen. Efter rygløb afgjorde Apapmand enkelt og sejrede i 1.14,7/2560 meter voltstart foran Magic Heart og Chablis.

Birger Jørgensen er helt i hopla. Vandt også med Nicole Marsing-trænede Catch The Day. Spurtede frem til sejr i opløbet i klassetiden 1.15,5/2020 meter voltstart foran spidskørte Elbow og Aayla T Dream i det fem heste store felt.

Steen Juul kom på vinderpladsen med Karina Rindom-trænede Pure Poison. Pressede sig til spids og vandt kort i 1.16,1/2000 meter voltstart foran nærgående Mellis Akema og med Zorn Brick som tredje.

Det blev til ny sejr for Steen Juul, da han sejrede med Amalie Pihl-trænede Zillavinn. Der var tale om føring hele vejen i 1.17,6/2000 meter voltstart. Andenplads til rygkørte Terminator, mens Lookh Pixel fulgte derefter.

Foto: Burt Seeger