1. løb: Fjerdeplads til Forever B T i træning hos Bettina Nielsen med Steen Juul som kusk. Føring i lavt tempo, men gav sig helt til slut. Præmie 6.800 skr. Vandt gjorde Svend Dyhrberg med egentrænede Last Joke, som aflagde maidenstitlen i start nummer to. Sejrsværdi 30.000 skr.

2. løb: Andenlads til Farasi Surprise med træneren Steen Juul. Spids indtil kort før mål. Præmie 15.000 skr.

3. løb: Steen Juul i spids for tredje løb i træk. Kom først ind i opløbet for tredje gang i træk, men hans hest F The Big New gav sig til slut og blev tredje til 17.500 skr.

4. løb: Sejr til Morten Juul-trænede Something Fishy med René Kjær Tredje indvendig indtil midtvejs i løbet. Skiftet til andet spor. Overtog føringen med 500 meter hjem. Overlegen til sejr og 60.000 skr. Daytona hurtigst ude for træneren Steen Juul. Kusken slap føringen efter 600 meter. Fulgte siden bare med til femteplads og 5.700 skr. Axel Jacobsen-trænede Bastian T/Victor Rosleff startgalop og diskvalificeret for galop.

5. løb: Iver Jessen-trænede To Late/Nicolaj Stott tredje i montéløbet. Perfekt styring og ikke langt efter mål. Præmie 15.000 kr. Flemming Ankerdal-trænede Sir William/Mathilde Lövgren langsom fra start. Kom aldrig ind i løbet. Nogenlunde afslutning. Første udenfor pengene.

7. løb: Fjerdeplads til Henrik Thomsen-trænede Excuse Me/Jörgen Sjunnesson efter store trafikproblemer. Bedre end nogensinde. Præmie 8.900 skr. Svend Aage Nielsen-trænede Eye In The Sky/Peter Ingves diskvalificeret for galop kort efter start.

9. løb: Morten Juul-trænede Express A.P. femte med René Kjær i 1.15,0/2640 meter auto til 5.700 skr. med alt sparet i mål uden frit løb lige efter Ken Ecce med Tomas Malmqvist-trænede M T Oskar.

Foto: Burt Seeger