Morten Juul-trænede Lluc Boko aflagde maidenstitlen i første løb. Føring hele vejen med Birger Jørgensen i 1.19,7/2000 meter voltstart foran Kensington og en forbedret Kelvin di Quattro.

Andet løb blev også føring hele vejen. Til A’ka Sjæl Skov som førte hele vejen for dens nye træner Ken Ecce i 1.16,5/2520 meter voltstart. Det var kun hestens anden sejr i karrieren. Startgaloperende Unstoppable fejlede sejren bort. Kom fremragende tilbage til andenplads. Kun vinderen gik fejlfrit. De to øvrige heste Twilight D og Chock Nock blev begge diskvalificeret for galop. Der var derfor ingen udbetaling i triospillet, hvor spillerne fik pengene tilbage.

Tredje løb blev vundet af René Kjærs Figaro Sølvtop med Birger Jørgensen i 1.16,9/2000 meter auto. Kuskens anden sejr. Efter rygløb speedede vinderen frem til sejr i opløbet foran Fighter Vang og Final Countdown. Sidstnævnte havde nok vundet uden pres på første omgang fra næstfavoritten Capuchin.

Fjerde løb blev vundet af René Jonassen med egentrænede Earl Grey. En hest undertegnede fandt til Team Lunden på anbefaling af Aalborg-træner Jeppe Juel. Earl Grey fik skønt rygløb og nåede akkurat frem til sejr i 1.17,3/2000 meter auto foran spidskørte Miscellaneous og en noget skuffende All Business Bi.

Femte løb blev vundet af Hans Henning Kristoffersen-trænede Otiz med Ken Ecce. Kuskens anden sejr i dag. Blev kørt til spids efter 300 meter og var helt overlegen i 1.16,3/2000 meter auto. Sejrede foran Maggan Håleryd og Damble Flame.

Sjette løb gav sejr til Henrik Thomsen-trænede A Secret Word med Birger Jørgensen i 1.17,1/2000 meter auto. Vandt fra den udvendige position foran spidskørte Don Anton, som er set bedre. Tredjeplads til Tiger Hill Diamant. Det var tredje sejr til Birger Jørgensen i dag.

Syvende løb gav sejr til Pål Morten Tung-trænede Dario Sotto kørte af Nicklas Korfitsen. Blev kørt til spids efter 700 meter og vandt med lethed i 1.16,5/22020 meter voltstart foran Catch The Day og Victor Rush. Årets sejrshest i Lunden er Erik.

Ottende løb vandtes af Explosive Peak med hestens træner Steen Juul. Efter roligt udlæg kom den frem til spidskørte Copain d’Amerique, som blev et let bytte med 500 meter hjem. Overlegen i 1.15,5/2000 meter auto foran Run Brodde Run og Dynamic Raja.

Niende løb vandtes af Diana Howard-trænede Arn Kronos med Arvid Olsen. Spids hele vejen i 1.18,2/2000 meter voltstart. Vandt foran Hardstone, som var tapper fra udvendig rejse fra tillæg, og med tredjeplads til Dollar Dream.

Foto: Burt Seeger