Den normalt så fair kørende Örjan Kihlström blev i dag diskvalificeret for trængning i det franske millionløb Criterium Continental på Vincennes. Med hesten Alrajah One var han nummer fire i mål, men til ingen verdens nytte.

Løbet blev en stor triumf for heste i fransk træning. Vandt gjorde totofavoritten Gu d’Heripre med Franck Nivard i klassetiden 1.11,0/2100 meter autostart til 76.500 Euro, og i sidegevinst kom billet til næste måneds Prix d’Amerique.

Danskejede All Wise As fik de sidste penge som sjette i 1.12,6 efter positionsproblemer. Præmie 3.600 Euro.

– Hun går sikkert i avlen i 2021, tror delejeren Peter Wilhelmsen.

Den forhenværende Steen Juul-trænede Waiting Hill Hall så ikke pengene ligesom Stald Ritas Grand Art.

Løbet indgik i 5+-spillet, og hovedgevinsten blev over en halv million kroner.