Det indledede løb vandtes af Danielle D D og Jeppe Rask. Blev sluppet til spids og vandt let på 1.12-tid foran Frances Yoda og Henbianca Boko. Forhåndsfavoritten Cassiopeia udgik lige inden start, da hun ikke var samarbejdsvillig.

Andet løb vandtes af Enjoy Lomomba med hestens træner Kent Friborg. Spids og slut foran Thai Cercei, som fulgte med i ryggen på vinderen uden at få frit løb. Tredje til en heroisk gående Ems efter galop i første sving.

Tredje løb gav sejr til Diaz Frisco med hestens træner Henrik Lønborg. Perfekt rygløb bag spidskørte Ellie Said That, som holdt til andenplads fulgte af Livi Power. Favoritten Franz Jæger galoperede to gange.

Fjerde løb blev vundet af Jackpot B R med hestens træner Bo Westergaard. Let fra spids hele vejen foran rygkørte Belmondo Simoni og med udmærket afsluttende Magic Heart som tredje. Favoritterne Cold Cash og Onceforall Face begge under pari.

Femte løb vandtes af Champions Peak med træneren Steen Juul i sulkyen. Kom nede fra køen og afgjorde foran ligeledes godt afsluttende Baxo Epice og med Wham Bam Boo som tredje. Sidstnævnte overrumplede storfavoritten Aros Line på første langside og overtog spidsen.

Sjette løb gav sejr til Down Town Girl med hestens træner Jeppe Juel. Fortsat ubesejret efter fire starter. Efter en lille rumpler kom vinderen op i fart og overtog føringen på første langside. Vandt let foran en tapper Inka River efter galop og med udmærket afsluttende Envy Secret som tredje.

Syvende løb vandtes af Morten Juul-trænede Hunter Dragon med Birger Jørgensen. Angreb på sidste langside og afgjorde let foran Son Of Sizzling og Diva De Meaux. På femtepladsen heroisk gående Freja Skovsende efter galop.

Ottende løb blev vundet af Morten Juul-trænede Express A P med Birger Jørgensen. Fra tredje par udvendig kom angrebet på sidste langside. I sporene sled vinderen sig frem til sejr foran Cody S og med tapre Dream Kåsgård som tredje.

Niende løb vandtes af Slide So Easy med træneren Flemming Jensen. Sad langt nede med en omgang til mål. Kom ude i tredje spor og vandt efter toppræstation foran Photo Laves og en forrygende afsluttende Thunder Peak.

Tiende løb blev vundet af Even Steven med hestens træner Flemming Jensen. Føring hele vejen. Mageløs forbedring hesten har gjort siden trænerskiftet fra Sverige. Danger Dynamite toer fra ryg på vinderen fulgt af godt afsluttende Ericano.

11. løb gav maidenssejr til Alexsandra R med træneren Bo Westergaard. Tog spids, men kunne ikke svare Global Affinity, da den kom farende, men den stoppede pludselig op og blev kun tredje efter Alexsandra R og overraskelsen Fullspeed Shadow.

Foto: Hesselborg Foto