Crema di Noci slutter, som Stald KTAS-hest. Det er en meget svær beslutning vi i bestyrelsen har taget med at skille os af med Crema di Noci. Enten skulle vi prøve en ny træner eller opsige lejemålet. At finde en ny træner mener vi ikke kunne give bedre resultater. Stald Rask har gjort alt hvad de kunne og vi kan ikke se at en ny træner kunne forbedre Crema.

Vi har haft Crema i 16 måneder og det er blevet til en indtjening på 7.500 kr. Vi har været offervillige med at benytte dyrlæger til hals og knæ. Men intet har haft den ønskede effekt. Desværre nye dyrlægeudgifter i udsigt, uden vi kender effekten, må vi give op også af økonomiske grunde.

Nu ser vi fremad og har fundet afløseren:

Diana Doc som vi har købt og betalt kontant. Nyd Diana Doc på medsendt fil. (Samme udstråling som Prinsesse Diana) smuk som et stjerneskud. Det aller vigtigste ingen ekstraudgifter for medlemmerne. Alle beholder deres andelsnummer som de havde på Crema Di Noci. De nye andelsbeviser udsendes primo januar.

Lidt om Diana:

2 års hoppe. Vores træner Henrik Thomsen som har tilkørt Diana har kun lovord over for os. Diana gør alt rigtig i træningen og alt kunne tyde på vi har en lovende unghest.

Afstamming:

Diana Doc

Far: Algiers Hall (US) v. Conway Hall (US)

Mor: Udayana Tor (IT) v. Varenne (IT)

Så en hest som har papirerne i orden.