Første løb gav sejr til Fire World med hestens træner Anders F. Jensen. Maidenssejr i 1.19,2/2000 meter auto. Kom fra køen og passerede Isabella Doctor, som eller havde fået grebet med 350 meter hjem. Tredjeplads til Fana. Se løbet.

Andet løb vandtes af Morten Juul-trænede Unstoppable med René Kjær. Fra bagspor ramte kusken dygtigt anden par udvendigt. Angrebet kom med 375 meter til mål og den speedede frem til let sejr i 1.14,3/2000 meter auto foran A’ka Sjæl Skov, som igen gjorde det godt i Ken Ecces træning. Tredjeplads til spidskørte Elche. Se løbet.

Tredje løb blev vundet af Tomas Malmqvist-trænede Capuchin med Ken Ecce. Fra bagspor kom ekvipagen godt til. Angrebet kom på sidste langside til overtag i opløbet til sejr i 1.17,5/2000 meter auto foran en heroisk gående Encru Cloc efter galop kort efter start. Tredjeplads til perfekt kørte Elly Torp. Se løbet.

Fjerde løb gav sejr til Choco Lane med hestens træner Robert Bergh. Føring hele vejen i 1.16,2/2000 meter auto foran ligeledes svensktrænede Typhoon Face og med Coco Line, som tredje efter opløbsgalop for Dario Sotto. Se løbet.

Femte løb vandtes af Ebay Holmsminde. Den tidligere Skive-anpartshest tilbage i Steen Juuls træning vandt efter en langsom indledning. Spurtede bravt over opløbet til sejr i 1.16,5/2000 meter auto foran Every Day, som gjorde den spidskørte favorit Enzo Design mør og tredjeplads til Besplano Tiki. Se løbet.

Sjette løb, Otto Hallings Mindeløb, gav sejr til Conrad Lugauer-trænede Breidabliks Nubbe med trænersønnen Marc Elias i sulkyen. Føring hele vejen i 1.12,1/1600 meter auto foran godt afsluttende Giveitgasandgo og med Eldorado B som tredje. Førstepræmien var bare 20.000 kroner i dette hæderkronede løb, hvor der var mere til vinderen for 40 år siden. Se løbet.

Syvende løb gav sejr til Farasi Surprise med hestens træner Steen Juul. Føring hele vejen i 1.16,2/2000 meter auto. Toer en forbedret El Nino fulgt af Clara B. Det var Steen Juuls anden sejr i aften. Se løbet.

Ottende løb gav sejr til Suarez kørt til sejr af hestens træner Robert Bergh i 1.15,1/2060 meter voltstart. Anden sejr til Åby-træneren i aften. Hesten var smidt ind i løbet til 16:10 i totoen. Burde have stået med mindst 20 meter tillæg yderligere. Andenplads til Hardstone og tredjeplads til Passion Flame. Se løbet.

Niende og sidste løb blev vundet af Michael Juul-trænede Ellen med René Kjær i sulkyen i 1.17,6/2000 meter aut. Det var efter devisen spids og slut. Czenia sluttede nærmest vinderen, mens Meagainsttheworld tog tredjepladsen. Se løbet.

Foto: Burt Seeger