Fredag byder Dantoto på et Xtra V5-spil, som består af løb fra Charlottenlund og Cagnes sur Mer

Denne fredag vil der være en ekstra chance for at vinde en god gevinst i et V5-spil, når Dantoto udbyder et V5-spil, som består af to løb fra Charlottenlund og tre løb fra den franske bane i Cagnes sur Mer.

V5-spillet bliver en ekstra chance for de danske spillere at vinde gode penge på løb fra Danmark. 1. afdeling af V5-spillet er nemlig 8. løb fra Charlottenlund og indleveringsfristen er kl. 17.55, som er planlagt start på løbet. Løb 9 fra Charlottenlund er 2. afdeling af V5-spillet, mens de tre resterende afdelinger er løb 5, 6 og 7 fra Cagnes sur Mer på den franske riviera.

V5-spillet skal spilles på banen ‘Dantoto Xtra’. Hos Dantoto forhandlere skal banenummer 3 benyttes ved udfyldelse af kupon.

Der garanterer en gevinst på 50.000 kr., hvis der kun er en enkelt vinderkupon med alle fem rigtige og samtidig vil V5-spillet give Jackpot, hvis der ikke er nogen kuponer, som finder frem til minimum 4 vinderheste i V5-spillet.

Foto: Burt Seeger