Første løb her blev Emil Mosebo diskvalificeret for galop efter galop kort efter start. I sulkyen træneren Jens Simoni.

Andet løb her blev Damble Flame diskvalificeret for opløbsgalop med træneren Anders F. Jensen. Havde klar Top3-placering inden for rækkevidde. I samme løb led også Flemming Larsen-trænede Chilli Fine diskvalifikationen efter galop kørt af Christian Nissen.

Femte løb var Anders F. Jensen-trænede Captain Coke/Kamilla Gilsgaard Plambech sjette og fik 5.400 sek. i præmie efter galop. Godkendt ophentning.

I sjette løb blev Steen Juul tredje med Eagle Merci. Kom frem til spids og så sejrsfarlig ud med 300 meter hjem. I fremgang, men ikke i maksimal form. Præmie 10.000 sek. Anders F. Jensen-trænede Evolution On Track fjerde efter okay afslutning kørt af Peter Ingves til 6.800 sek.

Niende løb Enjoy The Game toer med træneren Steen Juul efter god sidste kilometer. Præmie 17.500 sek.

Foto: Burt Seeger