Fredag byder Dantoto igen på et Xtra V5-spil, som denne gang består af løb fra Vincennes og Aarhus.

Denne fredag vil der være en ekstra chance for at vinde en god gevinst i et V5-spil, når Dantoto udbyder et V5-spil, som består af to løb fra den franske bane Vincennes og tre løb fra Aarhus. Der garanterer en gevinst på 50.000 kr., hvis der kun er en enkelt vinderkupon med alle fem rigtige og samtidig vil V5-spillet give Jackpot, hvis der ikke er nogen kuponer, som finder frem til minimum 4 vinderheste i V5-spillet.

V5-spillet bliver således en ekstra chance for de danske spillere, at vinde penge på løb fra en danske bane. I sidste uge lykkedes ingen at finde de fem rigtige i V5-spillet på Dantoto Xtra og gevinsten for at finde fire rigtige blev 838 kr.

Denne fredag er 1. afdeling af V5-spillet 7. løb på Vincennes og indleveringsfristen er kl. 17.20, som er planlagt start på løbet.
7. løb i Aarhus er 2. afdeling af V5-spillet, 3. afdeling er 8. løb på Vincennes, mens de to resterende afdelinger er løb 8 og 9 fra Aarhus.

V5-spillet skal spilles på banen ‘Dantoto Xtra’ og kan spilles på alle salgskanaler hos Dantoto. Hos Dantoto-forhandlere skal banenummer 03 benyttes ved udfyldelse af kupon.

Foto: Burt Seeger