Andet løb fjerdeplads til Bo Westergaard-trænede Thai Cercei med træneren i sulkyen til 6.800 sek.

Tredje løb Elvira Damgård sjette med træneren Flemming Jensen til 5.900 sek. Stenhård løb i andet spor. Slået med 300 meter hjem. Jackpot B R uplaceret kørt af træneren Bo Westergaard. Forlod andet par udvendig med 750 meter hjem. Det blev for hårdt. Ebbede ud til slut.

Fjerde løb sejr til Bo Westergaard-trænede Zafiro Jet med Nicklas Korfitsen. Fik overraskende svar i spidsen af en chanceløs konkurrent som falmede med 600 meter hjem. Zafiro Jet overtog og sejrede flot til 35.000 skr.

Sjette løb andenplads til Bo Westergaard-trænede Rexine/Nicklas Korfitsen. Kom gratis til spids fra tillæg efter 450 meter. Fik lov at bestemme tempoet og burde have holdt hjem. Præmie 17.500 skr.

Ottende løb nem sejr til Enforalle P med træneren Flemming Jensen. Afgjorde med lethed fra udvendig position. Kan få en kanonsæson. Moden til større udfordringer end en simpel opgave på Sveriges næststørste travbane. Sejrsværdi 35.000 skr. Enjoy Banker uplaceret med træneren Bo Westergaard. Kom i angreb på sidste langside, men blev høngende og tabte gnisten.

Niende løb flot sejr til Pauli Andersen-trænede Ericano med trænersønnen Kenneth Andersen til 35.000 sek. Fra andet par udvendigt kom avancement på sidste langside og med greb i sidste sving. Bo Westergaard diskvalificeret for galop med Jolie.

Foto: Burt Seeger