Iver Jessen-trænede To Late var dygtig treer i montéløbet med Nicolaj Stott. Blev redet perfekt som kraftig opmeldt til 11.000 skr. i præmie.

Jägersro andet løb Dandit femte med træneren Axel Jacobsen. Perfekt løb i ryg, men kunne ikke passere nogen til slut. Præmie 6.400 skr. Even Steven sjette med dens træner Flemming Jensen. Sad længe sidst. Nogenlunde afslutning uden at være som bedst til 5.400 skr.

Tredje løb Dollar Dream uplaceret med træneren Axel Jacobsen. Kørt i inderbanen. Rakte ikke.

Fjerde løb. Ny jubeldag i Sverige for Thomas Bonde. Hans trænede Lorelei Marie i føring hele vejen til 110.000 skr. Thomas Bonde ny etter i Nationalligaen.

Sjette løb Falm fjerde med Steen Juul i en rodet forestilling. Perfekt kørt i ryg til 19.000 skr. Era Wan sjette efter startfejl kørt af træneren Ken Ecce. Præmie 10.000 skr.

Syvende løb Gulddivisionen. Peter Stenå-trænede Thunder Peak toer med Ken Ecce. Kom bagfra og spurtede forbi alle undtagen vinderen til 75.000 skr. Imponerende af 11-åringen. Slide So Easy kørt i spids. Havde ikke kræfterne og sluttede udenfor pengene.

Ottende løb Chablis uplaceret for træneren Steen Juul og det samme i niende løb for Kim Madsen-trænede Frances Yoda/Per Nordström.

11. løb Tomas Malmqvist-trænede M.T.Oscar på vej mod sejren efter angreb ude i tredje spor, da den galoperede 125 meter før mål med Ken Ecce. Henrik Thomsen-trænede A Secret Word generet til galop med 325 meter hjem kørt af Christoffer Eriksson. Så ikke træt ud. Kim Madsen-trænede Cutty Sark/Henriette Larsen sjette til 10.000 skr. Fik sjettepræmien fordi mange galoperede.

12. og sidste løb på Jägersro. Thomas Bonde-trænede Ella Lynghøj/Ken Ecce sjette efter rygløb til de sidste penge i 1.17,9/2140 meter voltstart til 5.400 skr.

Foto: Hesselborg Foto