Første løb gav maidenssejr til Efterlevande med hestens træner René Jonassen i sulkyen i 1.20,6/2000 meter voltstart. Kom stærkt bagfra over de sidste 500 meter og rundede let favoritten Isabella Doctor, som var godkendt fra tillæg. Tredjeplads til perfekt kørte Fan Cook.

Andet løb blev vundet af Nanna Nielsen-trænede Every Day i 1.16,8/2000 meter auto med trænerens far Max Nielsen i sulkyen. Kom bagfra og spurtede forbi den spidskørte favorit Chanel Simoni med tredjeplads til Dinard, som fulgte med i ryggen på favoritten. Opløbsgalop med Top3-chance til Ever So Clever.

Tredje løb blev vundet af Beautiful Kiss med hoppens træner Flemming Jensen. Spids hele vejen i 1.15,2/2000 meter auto foran godt afsluttende Bosse Game og med Cody S som tredje fra dødens.

Fjerde løb vandtes af Torben Nygaard-trænede Outlook med Birger Jørgensen. Meget positiv. Kom i angreb i tredje spor og skød frem til sejr i 1.18,4/2020 meter voltstart foran Clara B og Elly Torp.

Femte løb gav sejr til Daytona med hestens træner Steen Juul. Kuskesejr. Pressede hårdt på Aros Line efter Aros Line har modtaget hårdt tryk forinden. Daytona sejrede i 1.15,7/2000 meter auto foran A’ka Sjæl Skov, som er vågnet op til dåd hos Ken Ecce. Tredjeplads til tapre Aros Line.

Sjette løb blev vundet af Steven Johnsen-trænede Coco Line kørt af Steen Juul. Coco Line var hurtigst ude. Slap føringen til Dynamic Dancer på første langside. Fik føringen tilbage da Dynamic Dancer fejlede midtvejs i løbet. Holdt til mål i 1.16,5/2000 meter auto foran Besplano Tiki og Conrad Shadow.

Syvende løb gik til Confussion Tårs med træneren Flemming Jensen. Afgjorde fra den hårde vej og sejrede nemt i 1.14,3/1600 meter auto foran Catch Me A Winner og Freddie Silvåkra.

Ottende løb blev vundet af Arn Kronos med træneren Anders F. Jensen, der kom perfekt ud i andet spor i sidste sving og kunne skyde forbi længe førende Alberte Mols i 1.17,8/2020 meter voltstart. Tredjepladsen til Paparazzi M.

Foto: Burt Seeger