Første løb gav maidenssejr til Carsten Gørnandt-ejede og -trænede Frank Sinatra med Casper Mølgaard Nielsen. Kom fra ryg og afgjorde kort i 1.20,7/2140 meter voltstart foran Gibbs, som nok galoperede sejren væk på sidste omgang.

Jernhoppen Frances Yoda vandt andet løb. Kim Madsen-ejede og -trænede Frances Yoda tog sig forbi til sejr for René Kjær kort før mål i 1.13,1/1640 meter auto foran storfavoritten Wonderboy, som blev svaret op i spidskampen. Tredjeplads til feltets bedste afsluttende hest i form af Obi.

Tredje løb højst uventet blev vundet af Christina Elsborg-trænede Dancing Dilli kørt af Casper Mølgaard Nielsen. Vandt efter rygløb i 1.16,9/1640 meter auto. Kuskens anden dagssejr. Andenplads til spidskørte Ilar In fulgt af perfekte kørte Jente W.

Fjerde løb blev vundet af Come On Party med træneren Flemming Jensen i 1.14,6/1640 meter auto. Kom frem til spidskørte Caviar med omgang til mål. Passerede Caviar kort før mål efter elegant styring. Caviar holdt til andenplads og tredjeplads til Freddie Silvåkra.

Femte løb gav sejr til Lasse Pedersen-trænede Fanny Østervang kørt af Kenneth Andersen. Kom fra tredje par udvendig og sejrede i 1.15,1/1640 meter auto foran en forbedret Capra, som kom endnu længere nede fra. Tredjeplads til Dirty Flying, som blev fanget i fældehullet (ryg på spidshesten).

Sjette løb gav sejr til Chanel Simoni med hestens træner Flemming Jensen i 1.16,1/2140 meter auto. Kom fra bagfeltet og kom akkurat forbi Come On Scully og Deep Purple i nævnte rækkefølge. Anden- og tredjehesten kæmpede hårdt om føringen på første omgang. Begge leverede flotte præstationer.

Syvende løb vandtes af Helle Tholstrup-trænede Doubletrouble T T med Thomas Bonde. Fik hullet kort før mål og sejrede i 1.17,6/2140 meter auto foran spidskørte Livi Pasadena H M og stærkt afsluttende Olga’s Avenue.

Ottende løb gav sejr til John Jørgensen-trænede Sunny Boy Lavec kørt af Preben Kjærsgaard i 1.16,4/2220 meter voltstart. Nåede akkurat forbi spidskørte Diamond Merci og med Jetmoon Heart som tredje.

Niende løb blev også vundet af parret John Jørgensen/Preben Kjærsgaard. John Jørgensen-trænede Royal Simoni kom fra ryg og vandt i 1.17,5/2160 meter voltstart foran Real Love og Tony T Devil.

Foto: Gorm Johansen