Gin Lady også vandt start nummer to. Uden at imponere for sin træner Michael Lønborg i 1.20,8/2000 meter auto. Fik føringen gratis, men var alligevel tæt på at blive passeret af Taylor Onion. Tredjeplads til Etout Simoni. Fast i fældehullet Marilyn, hvis kusk slap spidsen til Gin Lady. Det gør René Kjær ikke næste gang.

Martin Kjølsen-trænede Kensington vandt første Danmarks-sejr kørt af Steen Juul. Føring hele vejen i 1.18,2/2000 meter auto foran en positiv Elly Torp og med Efterlevande som tredje.

Tredje løb vandtes af Pål Morten Tung-trænede Dario Sotto kørt af Nicklas Korfitsen i 1.17,0/2500 meter auto. Føring hele vejen foran Son Of Sizzling, som gik et stort løb fra udvendig position. Tredjeplads til Captain Coke.

Storfavoritten I Want It All vandt for femte gang i seks starter, i fjerde løb i 1.17,6/2000 meter. Brød ud i banen med 775 meter til mål, men blev rettet op og kom frem til spidshesten Staro Next Move, som blev toer fulgt af Chilli Fine. Tredje i mål var Everest Laser, men diskvalificeret for galop. Løbet blev afviklet som linjestart, da startvognen ikke kan køre mere i aften.

Femte løb blev vundet af Kaj Holm-trænede Amazing Design. Kom i et forrygende rush på sidste langside og bare forsvandt væk fra de øvrige til sejr i 1.16,7/2040 meter voltstart foran Coco Line som afsluttede komfortabelt og derefter Clara B.

Søren Kolbetg-trænede Elbow var svaret i sjette løb. Kunne ikke svare Jesse Schermer i spidskampen. Fik rygløb bag spidshesten og kom ud i god tid inden mål og spurtede sikkert forbi til sejr for Steen Juul i 1.15,0/1600 meter linjestart foran Newton Tile og med Jesse Schermer som tredje.

Syvende løb blev vundet af Champions Peak med hestens træner Steen Juul. Tredje sejr til Steen Juul i aften og tredje sejr i træk til Champions Peak. Blev sluppet til spids efter en halv omgang og vandt i 1.15,5/2000 meter linjestart foran A’ka Sjæl Skov, som var hurtigst ude inden føringen blev sluppet. Tredjeplads til overraskelsen Victor Rush.

Ottende løb gav sejr til Jan Thrue-trænede Chap A P kørt af René Kjær i 1.15,1/2000 meter linjestart. Føring hele vejen hoved og hals foran Broad Vision, som gik meget af løbet uden ryg. Mindst på niveau med vinderen. Tredjeplads til Cutty Sark, som afsluttede bedst af alle.

Niende løb blev vundet af Nicolai Olsen-trænede Alberte Mols med Søren Johansson. Tabte spidskampen og krøb ned i ryg. Ud i andet spor midtvejs i løbet som første hest. Afgjorde let i 1.18,6/2000 meter voltstart foran Complete, som fik et flot comeback med 80 meter tillæg til vinderen. Tredjeplads til Passion Flame.

Foto: Burt Seeger