Første løb gav debutsejr til Jesper Hansen-trænede Ganna Bi med Knud Mønster. Føring hele vejen i 1.19,5/2140 meter snore. Afviste akkurat tillægshesten Falcon Spin som ellers var gået forbi i opløbet. Tredjeplads til Ghina D Sleipner.

Billi Time vandt andet løb efter behag. Med træneren Flemming Jensen i sulkyen. Sejr nummer 22 i 35 starter. Blev sluppet til spids i første sving og sejrede i 1.13,6/1640 meter auto foran optimalt kørte Benjamin Nordal som var hurtigst ude. Tredjeplads til Drønviktormolar som eller blev sat af i tredje spor i første sving.

Tredje løb gav dobbeltsejr til træner Marc Bæk Nielsens stald. Vandt gjorde Eddie Brogård med Flemming Jensen i 1.16,3/2140 meter auto. Sad sidst med 600 meter til mål, men var som forvandlet for dens kusk, og vandt helt efter behag foran staldveninden Empoli som gik flot udvendigt løb og med Celine Diamond på tredjeplads. Favoritten Fast Shadow kom i pasgang kort før mål og galoperede i mål.

Fjerde løb blev vundet af Tine Christensen-trænede Breaking Point i 1.16,7/2140 meter auto med Kenneth Andersen. Føring hele vejen til maidenssejr i start nummer 56. Andenplads til Takeabove og derefter Aayla T Dream.

Femte løb blev en imponerende opvisning af Morten Juul-trænede Indi di Quattro med Birger Jørgensen i 1.14,2/1640 meter auto. Tog pynten af spidskørte Casssiopeia B F med pres udvendigt fra og spidshesten gav sig helt. Andenplads til Theo Udsen fulgt af Diva De Meaux.

Sjette løb gav ny sejr til teamet Morten Juul og Birger Jørgensen. Birger Jørgensen kørte sig til spids med Morten Juul-trænede Hunter Dragon og vandt i 1.15,5/2140 meter auto efter behag foran Taste of Diamonds, som viste nyt positivt for Flemming Jensen fra bagspor og med Danger Dynamite som treer.

Syende løb vandtes af Charlotte Lohmann-trænede D A D Flamingo med USA-licenshaveren Kasper Foget. Koblede grebet i opløbet til første sæsonsejr i 1.16,3/2180 meter voltstart foran Ecuador og Viva Las Vegas E P

Ottende løb gav sejr til Troels Boeck-trænede Delgado kørt af Kent Friborg. Gik udvendigt i 2/3-del af løbet inden føringen blev erobret. Holdt hjem i 1.17,7/2140 meter voltstart fulgt af Caroline Lund og Gulliver S I R.

Foto: Hesselborg Foto