Første løb gav sejr til Chablis med hestens træner Steen Juul. Deliciousstone åbnede til spids alene fra spidsvolten, inden Chablis overtog, men kun kortvarig. Så kom Twilight D til spids. Den mistede dog pusten og så blev det en duel i mellem Chablis og Donatello Garbo med sejr til Chablis i 1.16,5/2990 meter voltstart.

Andet løb vandtes af Lillian Uglebjerg-trænede Marilyn med Birger Jørgensen i 1.18,1/2000 meter auto. Kom akkurat forbi spidskørte Deserts Machoman med Ken Ecce som blev kørt til spids efter hård åbning. Tredjeplads til Isabella Doctor på god afslutning.

Tredje løb gav sejr til Dorte Lykke-trænede Mellis Akema med faderen Lars Lykke i 1.16,7/2020 meter voltstart. Kom fra køposition og spurtede forbi alle, helt problemfrit, foran Dekadent K som gik stærkt løb udvendigt for spidskørte Greek F Boko. Tredjeplads til formstærke Paladin.

Fjerde løb gav sejr til Kenneth P. Hansen-trænede Enzo Design med René Kjær. Spids hele vejen. Helt overlegen. Vandt i 1.16,3/2000 meter auto foran de rygkørte Eistee Bakkely og Outlook.

Femte løb blev vundet af Dandit med hestens træner Axel Jacobsen. Perfekt rygløb i hårdt tempo. Afgjorde til slut i 1.15,5/2000 meter auto foran Diva Sisa som ellers havde fået kommandoen. Tredjeplads til Freddie Silvåkra.

Sjette løb blev vundet af Martin Jahn-trænede Buzz Alo med Ken Ecce. Føring hele vejen i 1.19,8/2000 meter voltstart. Arn Kronos bekræftede sin gode form som toer fulgt af Butterscotch.

Foto: Burt Seeger