Maria Johansen-delejede Sofies Case i aftes vandt på Bjerke med træneren Frode Hamre. Spidsvandt i 1.13,2/1609 meter auto. Præmie 30.000 nok. Maria Johansen var i Danmark kendt under navnet Maria Hansen.

***

På samme bane sejrede Trond Anderssen-trænede Passion Tile for Kristian Malmin. Passion Tile, der har været i træning hos Aarhus-træneren Michael Lønborg vandt i 1.17,6/2140 meter auto. Præmie 15.000 nok.

***

I Italien skal danske Ecco C N gøre første starten siden trænerskiftet til Erik Bondo. Guiseppe Prestipino sidder i sulkyen bag den danske hest, der åbner fra spor tre over 2080 meter voltstart. Løbet køres kl. 15.35 i Rom.

***

Danskeren Victor Rosleff er blandt deltagerne i Guldklockan på Solvalla til aften. Victor Rosleff kører Oskar J. Andersson-trænede Battle Jack, der har fået spor to bag bilen i det 2640 meter lange løb.

Foto: Burt Seeger