Første løb gav maidenssejr til Flemming Jensen-trænede Elektra Dilli med Kenneth Andersen. Efter inderbaneløb kom åbningen og den spurtede frem til sejr i 1.19,8/2140 meter auto foran Go To Goal Skov og spidskørte Fiks Party. Se løbet her.

Andet løb blev vundet af Nils Abild-trænede Fastandfurious P H med Morten Friis i 1.18,2/2140 meter voltstart. Føring hele vejen til anden sejr i træk. Andenpladsen til Dubai fulgt af Katy Perry. Se løbet her.

Tredje løb gav sejr til Agnete Toftegård-trænede Diablo Toft. Fik åbningen efter inderbaneløb og nåede frem til sejr i 1.20,4/2640 meter voltstart. Spidskørte Picobal tog andenpladsen foran Tristan J B. Se løbet her.

Fjerde løb blev vundet af Wonderboy med hestens træner Steen Juul. Overtog føringen i første sving og sejrede i 1.15,4/2140 meter auto. Trophy Spring tog andenpladsen, med Onceforall Face på tredjepladsen. Se løbet her.

Femte løb gav sejr til Charlotte Lohmann-trænede D A D Flamingo med sønnen Kasper Foget i 1.17,3/2640 meter voltstart. Fik spidsen efter 400 meter og vandt foran Jesse Schermer og Walkman June. Se løbet her.

Sjette løb gav sejr til Fiftyshadesof Sisu med træneren Flemming Jensen. Føring hele vejen. Efter bare 18 første kilometer var Stald KTAS-hesten ikke i nærheden af at tabe. Vandt med kræfter sparet i 1.16,2/1640 meter auto foran Jolie og Chanel Simoni. Se løbet her.

Syvende løb blev vundet af Torben Hovgaard-trænede Wham Bam Boo og Nicklas Korfitsen. Efter en god afslutning sejrede Wham Bam Boo i 1.15,0/2140 meter auto. Spidskørte Triomphe Ferm var anden fulgt af Cheri de Vie. Se løbet her.

Foto: Hesselborg Foto