Det er med en vis afmagt og hel del ærgrelse, at vi er nødsaget til at sende jer denne besked.

Fra dags dato er vi desværre tvunget til, at sætte vores klub i bero på ubestemt tid.

Flere af jer vil måske have bemærket, at der de seneste dage har været utrolig stille på hjemmesiden/FB/Instagram i forhold til hvordan vi normalt agerer. Dette skyldes, at vi i begyndelsen af denne uge blev tvangsnedlukket af Derby25 (Bet25), der ikke længere vil tage imod spil fra Jackpot Club.

Årsagen til dette er i vores optik komplet uregelmæssig, da vi igennem Jackpot Club overholder alle regler og lovgivninger i forhold til spil. Beklageligvis kræver Derby25 nu, at vi ved hvert indleveret spil udleverer personfølsomme data på alle vores medlemmer – eksempelvis kræver de CPR nr. på alle, som har været med til at spille et system. For os er det et klart brud på GDPR lovgivingen og vi vil ikke medvirke til ulovligt spil – ej heller udlevere vores medlemmer.

De kræver desuden, at alle vores medlemmer fremover registreres hos Derby25 i stedet og at alt JC spil skal foregå via deres side.

Vi er naturligvis utroligt skuffede over deres ageren og har meldt dem dette ganske klart. Vi er ikke afvisende over for, at blive en del af Spilklub25 og lave en integration på deres side, men det skal være på vores medlemmers præmisser og ikke, fordi vi bliver tvunget ud i det – slet ikke når det får os til at bryde loven i samme moment.

Derfor er vi nu i gang med nogle tunge forhandlinger om, at løse situationen, så vi igen kan tilbyde det fællesskab og hygge, som JC er sat i værk for at repræsentere.

Vi håber inderligt, at vi snart kan vende tilbage med positive nyheder, men indtil da må vi desværre holde en ufrivillig pause.

Vi må i denne week-end henvise til en af de andre danske lovlige spilleklubber.

Vi ønsker jer alt det bedste samt al held og lykke med jeres eget spil