Første løb gav sejr til Casper Jensen-trænede Gibbs kørt af Michael Lønborg. Kom fra køen og nåede akkurat frem maidensejr i 1.20,4/1820 meter voltstart foran Foo Fighter, som overtog spidsen ud på sidste omgang. Tredjeplads til spidskørte Goforit H. Se løbet her.

Andet løb blev vundet af Brian Crohnager-trænede Diamond P kørt af Knud Mønster. Kom nede bagfra og nåede akkurat frem til sejr i 1.18,1/1800 meter auto foran outsideren Sir M M, der som feltets mindst spillede hest kom til spids efter 350 meter. Tredjeplads til Cinxia fra andet par udvendig. Eagle Merci galoperede to gange. Viste høj fart mellem fejlene. Se løbet her.

Tredje løb vandtes af Eros Sisa kørt af hestens træner Birger Jørgensen i 1.18,4/1800 meter auto. Overtog spidsen efter 500 meter, da kusken overrumplede Deckname og Peter Frandsen med galop til følge for sidstnævnte. Deckname fejlede en gang yderligere, men var alligevel fjerde. Havde næppe tabt uden galop. Andenplads til Enjoy Hastrup fulgt af Ficanasse. Se løbet her.

Fjerde løb gav sejr til Henbianca Boko med dens træner Jan Dahlgaard. Kom fra tillæg og afgjorde til sejr på forrygende afslutning i 1.17,0/1820 meter voltstart foran M T Nicole med Steen Juul, som blev kørt til spids efter 500 meter. Tredjeplads til Quiz Roc. Se løbet her.

Femte løb blev vundet af Enson med hestens træner Birger Jørgensen i 1.17,1/1800 meter auto. Fra spids anden sejr i dag til Birger Jørgensen, som både træner og kusk. De næste pladser til heste også kørt i inderbanen. Colorado Laser og Livi Ohio H M. Se løbet her.

Sjette løb blev vundet af Søren Jørgensen-trænede Bosse Game med Knud Mønster. Kuskens anden sejr i dag. Bosse Game gik den tunge vej udvendigt og vandt i 1.16,2/1800 meter auto foran en heroisk Drønviktormolar som galoperede i starten. Tredjeplads til Carozzo. Se løbet her.

Syvende løb gav sejr til Bjarne Eriksen-trænede Sax Winner kørt af Birger Jørgensen. Kuskens tredje dagssejr. Kom fra ryg og afgjorde i 1.19,3/1820 meter voltstart foran Mockingbird Face og Rex Loudeac. Se løbet her.

Foto: Ole Hindby