Første løb gav sejr til Gordon Dahl-trænede Facebook med Hussein Kassir i 1.18,6/2020 meter voltstart. Kom nede fra køen og fangede til slut spidskørte Candyman, som var forbedret med Jeppe Juel i sulkyen. Tredjeplads til næstfavoritten Efterlevande. Favoritten Sprezzatura gav sig i opløbet efter offensivt oplæg. Se løbet her.

Andet løb vandtes af Michael Juul-trænede Ellen med René Kjær. Ekvipagen fik et godt rygløb og sejrede i 1.17,9/2000 meter voltstart foran Firefoot, som var tapper. Måtte bruges en del for at få spidsen. Tredjeplads til Isabella Doctor fra udvendig position. Se løbet her.

Tredje løb gav sejr til Daytona med hestens træner Steen Juul i 1.14,2/2000 meter auto. Twilight D kom bedst ud inden kusken slap til Daytona. Med 300 meter til mål kom hullet til Twilight D, som halede ind på Daytona uden at komme forbi. Tredjepladsen på afstand til Earl Variera. Se løbet her.

Fjerde løb gav sejr til Anita Bakkegaard Hansen-trænede Miscellaneous med Ken Ecce i 1.16,6/2020 meter voltstart. Fra ryg kom den præcis forbi spidskørte Elvis Toft i et løb med overraskende mange galoperende heste. Tredjeplads til bundstabile Eistee Bakkely. Se løbet her.

Femte løb gav sejr til Gordon Dahl-trænede Earl Grey med Hussein Kassir. Træner og kusks anden sejr i dag. Earl Grey var helt mageløs i debuten for dens nye træner. Fra ryg strøg den bare udenom til sejr helt ukørt i 1.15,2/2000 meter auto foran Deep Purple og spidskørte Enzo Design. Se løbet her.

Sjette løb vandtes af Jan Thrue-trænede Chap A P med Rene Kjær. Kuskens anden sejr i dag. Spids og slut i 1.13,4/1600 meter auto. Fra bagspor kom Benjamin Nordal perfekt til og tog andenpladsen tæt fulgt af Zadok Font. Se løbet her.

Syvende løb vandtes af Arn Kronos med hestens træner Anders F. Jensen. Sluppet til sids ved udgangen af første sving og holdt til mål i 1.17,7/2000 meter voltstart foran Stepping Stone, som ramte føringen først, inden kusk slap. Tredjeplads til Conrad Shadow. Se løbet her.

Ottende løb blev vundet af I I Want It All med hestens træner Jeppe Juel. Blev sluppet til spids på første langside og klarede lige nøjagtig sejren hjem i 1.17,3/2000 meter auto foran flot afsluttende Diva De Meaux og med Clara B som tredje. Se løbet her.

Niende løb gav sejr til Iver Jessen-trænede Bowie og Casper M. Nielsen. Efter udvendig rejse den sidste omgang nåede Bowie akkurat forbi længe førende Only Teardrops i 1.18,1/2040 meter voltstart. Tredjepladsen til Jetmoon Heart. Se løbet her.

Foto: Burt Seeger