Nykøbing Falster-træneren Liv-Jorunn Lund ligger på fjerde dag på intensiv på Rigshospitalet efter et grimt træningsuheld i lørdags, fortæller hendes forlovede Henrik K. Jensen i telefonen tirsdag morgen.

– Liv var ude og ridetræne en hest i lørdags, som pludselig snublede og så røg hun af, fortæller Henrik K. Jensen. Liv røg af og hesten var helt ned på knæene. Den rejste sig og kom til at ramme Liv flere steder.

– Hun har brækket fem ribben og beskadiget andre ting på kroppen her i blandt lungerne. Hun er stadigvæk på intensiv. Vi ved ikke endnu om der er sket skader i nakken, fortsætter Henrik K. Jensen.

– Jeg skal ind til hende i aften. Det kunne være gået meget værre. Helikopteren kom og hentede hende i lørdags fordi smerterne var så voldsomme. Hesten hun red kom løs og rendte ud på Geder Landevej mellem biler inden den blev indfanget. Der skete heldigvis ingenting med hesten.

– Liv har seks heste i træning som jeg nu passer foruden jeg passer hendes job med den lokale travskole, siger Henrik K. Jensen.

– Vi håber Liv kan overflyttes til sygehuset hernede, men det bliver ikke lige med det samme, oplyser Henrik K. Jensen.