Andenplads til Cash Valley med træneren Jens Simoni. Til spids efter 250 meter. Slap spidsen efter en halv omgang til den senere vinder Oscar L.A. Cash Valley fik først frit løb da det var for sent. Toer til 15.000 SKR. Enjoy The Game tredje for træneren Steen Juul fra andet par udvendig. Afsluttede fint-fint til 10.000 SKR.

I andet løb blev Steen Juul toer med F.The Big New. Blev en smule generet i første sving. Frem som femte i nogle hundrede meter indtil kusken skifte sin hest til andet spor til udvendigt på førerhesten og den senere vinder Unique Siant. Steen Juuls hest klart godkendt til 15.000 SKR.

I sjette løb blev Axel Jacobsen trænede Flying Dream femmer med træneren i sulkyen. Kørt indvendigt de første 1400 meter. Afsluttede godkendt til femteplads og 5.900 SKR. Cash Heavy forfærdelig start på løbet. Tabte mange meter. I problemer senere i løbet. Kom stærkt til sidst. Storluring næste gang.

I ottende løb vandt Steen Juul for femte gang af fem mulige med Festival Of Speed. Til spids efter 150 meter og satte modstanderne af, en efter en. Overlegen sejr til 30.000 SKR.

Foto: Gorm Johansen