1)
To sejre til Birger Jørgensen og Michael Lønborg i Aarhus.

Den mangeårige landschampion Birger Jørgensen vandt med egentrænede Holly Torp (v. Michael’s Turn). Kom i avancement i sidste sving efter rygløb og sejrede i 1.19,8/1820 meter voltestart til 7.500 kroner foran First Hope. Tredjeplads til godt afsluttende Ghina D Sleipner. Se løbet.

Birger Jørgensen sejrede også med Gordon Dahl-trænede Borups Viking (v. Prodigious). Overtog spidsen fra Fantastic Design efter 400 meter til åbningerne 16,3/500 og 17,8/1000 meter. Vandt i 1.16,5/2300 meter voltestart. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til Fantastic Design, mens Charlie Game var tredje. Se løbet.

Efter rygløb på førende Deckname strøg Estelle Kronos (v. Gift Kronos) akkurat forbi på de sidste meter for træneren Michael Lønborg til sejr i 1.16,4/1800 meter auto til 15.000 kroner foran Deckname. Tredjeplads til godt afsluttende Golden Money efter rygløb. Se løbet.

Michael Lønborg sejrede også med Mogens Christiansen-trænede Conair M (v. Varenne). Kom i godt avancement på sidste langside efter rygløb og afgjorde til sejr i 1.16,2/1800 meter auto. Præmie 15.000 kroner Andenplads til længe førende El Captian, mens Cicero Cæsar var tredje efter sen angrebsplads. Se løbet.

2)
Marc Bæk Nielsen-trænede Hakon (v. S J’s Photo) vandt for Jeppe Juel. Efter rygløb på førende Fortuna H M undervejs, afgjorde treåringen til maidenssejr i rekordtiden 1.19,3/1800 meter voltestart til 7.500 kroner foran Fortuna H M. Tredjeplads til godt afsluttende Highway Vincent. Se løbet.

Montéløbet blev vundet af Rondo Byrds (v. Extreme Aunou) med ejeren og træneren Maia Andersen i sadlen. Førte indtil sidste langside, hvor Bienvenue overtog. Kom igen i opløbet og vandt i 1.20,4/1800 meter voltestart. Præmie 1.500 kroner. Andenplads til Bienvenue, mens Diamond Dust E M var tredje. Nanna Søresen på ryggen af Bienvenue idømtes bøde på 600 kroner samt udelukkelse fra 31/7-20/8 for ureglementeret drivning. Se løbet.

Darth Vader S M (v. Leonard Grif) sejrede for medejeren, medopdrætteren og træneren Rune Bach Mortensen. Kom i godt avancement på sidste langside efter rygløb og kunne overtage spidsen i sidste sving. Vandt i 1.17,9/2340 meter voltestart til 7.500 kroner foran godt afsluttende Tarzan Gardenia. Tredjeplads til Mockingbird Face. Se løbet.

Kaj Jensen-trænede High Class Photo (v. S J’s Photo) vandt for Casper M. Nielsen. Efter rygløb afsluttede treåringen godt til sejr i 1.18,7/1800 meter voltestart. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til længe førende Hansi Gejs, mens godt afsluttende Heti var tredje. Se løbet.

Alf Østervang (v. S J’s Photo) sejrede for medejeren og træneren Camilla Andersen. Kom sent fri, men sluttede godt af til sejr i 1.20,6/1800 meter voltestart til 3.500 kroner foran rygkørte Chimneysweeper. Tredjeplads til Dwight Shadow mellem heste. Se løbet.

3)
Sejr til danske Søren Boel i Halmstad. Med Johan Untersteiner-trænede Kinky Steel (v. From Above) i 1.15,6/2140 meter auto. Præmie 10.000 SEK. I samme løb var Flemming Larsen-trænede Boy Boy Star M med trænersønnen Christian Nissen ottende i 1.16,8. Præmie 2.000 SEK.

Flemming Larsen startede også ligeledes egentrænede C My Photo/Christian Nissen, der sluttede uden for præmierækken i 1.17,4/2140 meter auto.

4)
Startlisten klar til løbene på Axevalla med Bo Westergaard-stalden og Flemming Jensen-stalden til start. Se startlisten.

Foto: Ole Hindby