1)
Tre sejre på Bornholm til Mads Petersen, der dermed ikke kan nås i kampen om årets amatørchampionat.

Mads Petersen vandt med Claus Tranberg-trænede Godis La Marc (v. From Above). Overtog spidsen efter udvendigt løb, da førende Hope Of Glory galoperede på sidste omgang og afgjorde til sejr i 1.20,1/1860 meter auto til 3.200 kroner foran Go On Spring. Tredjeplads til Faithful P D. Ellie Skovle blev diskvalificeret for galop for Tonni K. Mogensen, der idømtes bøde på 750 kroner samt udelukkelse fra 30/10-19/11 for grov trængning. Se løbet.

Jørgen Petersen-trænede Foxie Hill (v. Russell Hill) sejrede for Mads Petersen. Recepten føring hele vejen i 1.19,2/1860 meter auto. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til rygkørte Corner Tiki, mens Herman K S var tredje efter udvendigt løb. Se løbet.

Tredje dagssejr til Mads Petersen med Stefan Lind-Holm-trænede Catch Me Will (v. Blue Mac Lad). Overtog spidsen efter få hundrede meter og vandt i 1.19,5/1860 meter auto til 3.200 kroner foran Waterjet efter udvendigt løb. Tredjeplads til Baltic Baunely. Se løbet.

2)
To trænersejre til Søren Mortensen.

Niels Kristian Hansen sejrede med Søren Mortensen-delejede Global Beauty (v. Farifant), der overtog føring efter få hundrede meter til sejr i rekordtiden 1.22,2/1840 meter voltestart. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til Faith G K, mens Gekko I var tredje. Se løbet.

Ligeledes Søren Mortensen-delejede og -trænede Livi Nectar H M (v. Dream Vacation) vandt for John Gommans. Sejrede efter udvendigt løb i 1.20,9/1860 meter auto til 3.200 kroner foran længe førende Livi Kindly. Tredjeplads til Emily K. Se løbet.

3)
Laura Pedersen-trænede Asger Molar (v. Kadabra) blev alletiders hurtigste montévinder på Bornholm. Afgjorde til sejr for Nicole Marsing i 1.17,3/1880 meter voltestart. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til Brad Pitt, mens Freja Blåbjerg var tredje efter stor fejl. Se løbet.

Maidenssejr til Niels-Peter Steinlein-trænede Diva T C (v. Gidde Palema) og Mads K. Mogensen. Førte fra start til mål i 1.23,8/2120 meter voltestart til 3.200 kroner foran Give Me Love efter udvendigt løb. Tredjeplads til Gingin. Se løbet.

Første sejr i karrieren til Aicha Nørregaard med Mari Lena Nørregaard-trænede On Track Ljuva. Recepten føring hele vejen i 1.22,6/1820 meter voltestart. Præmie 2.000 kroner. Andenplads til Timon H J, mens Zeb Lie Star var tredje. Se løbet.

Emil L L (v. Lindy Lane) var i føring fra start til mål for delejeren og træneren Ole Møller Pedersen i 1.19,3/1860 meter auto til 3.200 kroner foran Frøns Hjortshøj. Tredjeplads til Fenwick. Yanni Knick var fjerde for Susanne Munk, der idømtes bøde på 1.000 kroner samt udelukkelse fra 30/10-19/11 for grov trængning. Se løbet.

Foto: Torben Ager