1)
Prix d’Amérique 2023 gav sejr til Hooker Barry (v. Booster Winner) med hestens træner Jean-Michael Bazire på den franske hovedstadsbane Vincennes. Afgjorde på stærk afslutning efter rygløb til sejr i 1.11,7/2700 meter voltestart til 450.000 euro foran rygkørte Ampia Mede Sm. Tredjeplads til Italiano Vero efter rygløb. Daniel Reden-trænede Don Fanucci Zet blev den bedstplacerede skandinaviske ekvipage med sjetteplads for Yoann Lebourgeois efter længe føring i 1.12,1 til 20.000 euro. Se løbet.

2)
Sjetteplads til Eric The Eel i Tomas Malmqvists træning på Vincennes. Kom i stærk afslutning for Adrien Lamy efter rygløb i 1.11,1/2100 meter auto. Præmie 1.800 euro. Erik Bondo-trænede Enjoy The Game var første hest uden for præmierækken for Gabriele Gelormini i 1.11,2. Se løbet.

3)
Stald Rita-ejede og Erik Bondo-trænede Journey Of Dream fik ikke med udfaldet at gøre på Vincennes. Galoperede indledningsvis i løbet for Mathieu Mottier og sluttede uden for præmierækken. Se løbet.

Foto: Burt Seeger