1)
Kurt Pedersen-trænede Gandhi Hjortshøj (v. Russell Hill) vandt for Niels Kristian Hansen på Bornholm. Efter delvis udvendigt løb i 1.22,8/1820 meter voltestart til 3.200 kroner foran startgaloperende og delvis spidskørte Heidi Hovmand. Tredjeplads til rygkørte Cash For Dash. Se løbet.

Anden dagssejr til Kurt Pedersen og Niels Kristian Hansen. Med Frøns Hjortshøj (v. Ens Snapshot), der overtog spidsen ud på sidste omgang til sejr i 1.20,8/1820 meter auto. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til spidskørte Diva T C, mens rygkørte Tvingens King var tredje. Se løbet.

Johnny Jessen vandt med sin delejede og egentrænede Chardonnay (v. Ens Snapshot). Recepten føring hele vejen i 1.20,5/2160 meter auto til 3.200 kroner foran godt afsluttende Flying Dream efter rygløb. Tredjeplads til rygkørte Freja Blåbjerg. Se løbet.

Stefan Lind-Holm-trænede Catch Me Will (v. Blue Mac Lad) med Mads Petersen. Førte fra start til mål i 1.22,5/1860 meter auto. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til rygkørte Nick Sisu, mens Daisy H J var tredje efter rygløb. Se løbet.

Mads K. Mogensen sejrede med Thomas Kaas-trænede Myrsjøs Rune (v. Aperfectyankee), der aflagde maidenstilen fra spids i rekordtiden 1.24,2/1820 meter voltestart til 3.200 kroner foran rygkørte Gangsters Paradise. Tredjeplads til Go On Hjortshøj efter rygløb. Se løbet.

Sejr til Jesper Riis Nielsen-trænede Gaia P (v. Russell Hill) og Michala Haagensen. Kom til spids i første sving til sejr i 1.20,2/2160 meter auto. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til Faithful P D efter delvis udvendigt løb, mens rygkørte Isabella Doctor var tredje. Se løbet.

Anden dagssejr til Mads K. Mogensen. Til Tonni K. Mogensen-trænede Ellie Skovly (v. Ens Snapshot), der spidsvandt i 1.21,5/1820 meter voltestart til 3.200 kroner foran Brogård efter udvendigt løb. Tredjeplads til rygkørte Jaguar Star. Se løbet.

Endnu en sejr til Mads K. Mogensen. Med Mogens Holm Jørgensen-trænede Sioux Sølvtop (v. Great Challenger), der kom til spids på første langside til sejr i 1.22,1/1840 meter voltestart. Andenplads til Smekeruds Bazinga efter delvis udvendigt løb, mens rygkørte Emil Baunely var tredje. Se løbet.

Foto: Torben Ager