1)
Kaj Fr. Jensens Mindeløb gav sejr til Good Luck Søhus (v. Ens Snapshot) med hestens træner Frank Mikkelsen på Bornholm. Afgjorde efter udvendigt løb i 1.21,7/1860 meter voltestart til 7.500 kroner foran rygkørte Go On Spring. Tredjeplads til længe førende Myrsjøs Rune. Se løbet.

C. P. Lunds Mindeløb blev vundet af Stefan Lind-Holm-trænede Cerosso (v. Quite Easy U S) med Mads Petersen, der sejrede efter delvis udvendigt løb til sejr i 1.20,9/3040 meter voltestart. Præmie 7.500 kroner. Andenplads til staldkammeraten Marvellous Tooma på god afslutning efter rygløb, mens længe førende Nick Sisu var tredje. Se løbet.

Nikodemus’ Mindeløb gav sejr til Mads K. Mogensen med Kim Dahl-trænede Corner Tiki (v. Great Challenger), der afgjorde efter rygløb i 1.19,6/1860 meter auto til 5.000 kroner foran tapre Catch Me Will efter udvendigt løb. Tredjeplads til rygkørte Daisy H J. Se løbet.

Helmar Hansens Mindeløb blev vundet af Patricia Bo (v. Cantab Hall) med træneren John Gommans. Overtog spidsen efter 600 meter og vandt i 1.19,7/1840 meter voltestart. Præmie 7.500 kroner. Andenplads til delvis rygkørte Galant Day, mens Evelyn var tredje efter rygløb. Se løbet.

Niels Mikkelsens Mindeløb gav sejr til Jesper Riis Nielsen-trænede Gaia P (v. Russell Hill) med Michala Haagensen, der afgjorde efter rygløb og vandt i 1.20,4/2140 meter auto til 7.500 kroner foran længe førende Gino. Tredjeplads til Herman K S efter rygløb. Se løbet.

Anden dagssejr til Mads Petersen. Med egentrænede Slide So Easy (v. Quite Easy U S). Kom til spids ud på sidste omgang til sejr i 1.15,6/1860 meter auto. Præmie 5.000 kroner. Andenplads til delvis spidskørte Diamondwind, mens rygkørte Carlos Milo var tredje. Se løbet.

Hector Brogårds Mindeløb blev vundet af Flying Dream (v. Russell Hill) vandt med hestens træner Niels Kristian Hansen. Kom til spids i første sving og sejrede i 1.19,2/2160 meter auto til 5.000 kroner foran rygkørte Fenwick. Tredjeplads til Brad Peak efter rygløb. Se løbet.

Montéløbet gav sejr til Laura Pedersen-trænede Asger Molar (v. Kadabra) med den danske montémester Nicole Marsing. Kom til spids i sidste sving, da Bonny Boy galoperede og vandt i 1.18,2/1880 meter voltestart. Præmie 5.000 kroner. Andenplads til Bonny Boy, der også galoperede indledningvis, mens Cashmir var tredje efter galop. Vinderryttersken Nicole Marsing blev idømte bøde på 800 kroner samt udelukkelse fra 19/6-2/7 for træning. Se løbet.

Arne Kjøllers Mindeløb blev vundet af Camilla Samson med Jacob Munk-trænede Camilla Sisu (v. Even Better Odds), der førte fra start til mål i 1.22,8/2120 meter voltestart til 2.600 kroner foran rygkørte Baron Revenue. Tredjeplads til Luvart Futura efter delvis udvendigt løb. Løbet blev kørt som omløb efter 9. løb, idet løbet blev ringet om som følge af sammenkørsel mellem Urd Unikum/Martin Sjøholm Jensen og Toxido/Aicha Nørregaard. Begge kuske blev kørt på hospitalet til observation. Se løbet.

2)
Startlisterne til klar til løbene i Aarhus på fredag med blandt prøver til Jydsk 4-årings Grand Prix, Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix samt Preben Munchs Mindeløb. Se startlisterne.

3)
Trænersejr til Jan Halberg på Hagmyren. Til Fredrik Plassen-kørte Timetoshinebonanza (v. Sinou Madrik), der overtog spidsen efter 750 meter til sejr i 1.15,8/2160 meter voltestart til 25.000 SEK. Se løbet.

Foto: Torben Ager