1)
Den første prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix gav sejr til Bo Westergaard-trænede Hound Dog E P (v. Victor Gio) og Nicklas Korfitsen. Overtog spidsen med halvanden omgang til mål og vandt i 1.17,2/2360 meter auto til 15.000 kroner foran Heavenly Stone efter delvis udvendigt løb. Tredjeplads til rygkørte Hugh Money på god afslutning. Se løbet.

Første indledende afdeling af Preben Munchs Mindeløb blev vundet af Hillary Kyvsgård (v. From Above U S) med hestens træner Bo Westergaard. Afgjorde efter rygløb til sejr i 1.16,4/1800 meter auto. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til Feluca Shadow efter rygløb, mens rygkørte Grande Love var tredje. Se løbet.

Peter Rudbeck-trænede Howlingatthemoon (v. Cantab Hall) sejrede i den anden prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix med Jan Dahlgaard. Overtog spidsen efter 600 meter og vandt i 1.16,4/2360 meter auto til 15.000 kroner foran godt afsluttende Hermand Brise efter rygløb. Tredjeplads til Houdini Shadow efter udvendigt løb. Se løbet.

Den tredje prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix blev vundet af Jan Friis-trænede Hnokki Speed (v. Wishing Stone) med Birger Jørgensen. Afgjorde efter rygløb i 1.15,6/2360 meter auto. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til rygkørte Hurricane Photo, mens Hernando var tredje trods galop med 800 meter til mål. Se løbet.

Anden indledende afdeling af Preben Munchs Mindeløb gav sejr til Ginger Peachy (v. Weingartner) med hestens træner Bo Westergaard. Overtog spidsen ud på sidste omgang til sejr i 1.15,0/1800 emter auto til 15.000 kroner foran godt afsluttende Lady L L. Tredjeplads til Go Swagger efter rygløb. Se løbet.

Fjerde og sidste prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix blev vundet af Torben Hovgaard-trænede Harboe (v. Goetmals Wood) og Jeppe Rask. Overtog spidsen efter 1000 meter trods tredje spor indledningsvis og sejrede i 1.16,7/2360 meter auto. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til rygkørte Houston Spring, mens Hurricane Hydrup var tredje efter rygløb. Se løbet.

Den første prøve til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix gav sejr til Helena D D (v. Orlando Vici) med hestens træner Jeppe Rask. Kom frem til spids på sidste langside og vandt i 1.15,2/1800 meter auto til 15.000 kroner foran rygkørte Hit’n Run. Tredjeplads til Havana Sotto trods galop kort efter start. Se løbet.

Preben Sövik vandt den anden prøve til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix med egentrænede Happy Shadow (v. Orlando Vici). Overtog spidsen efter 400 meter og sejrede i 1.15,1/1800 meter auto. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til rygkørte Hakuna Matata, mens Heidi var tredje efter rygløb. Galop i sidste sving for Hoppe Kriterie-vinderen Halløjsa Vang. Se løbet.

Den tredje prøve til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix gav sejr til Herina Sotto (v. Love You) med træneren Bo Westergaard, der overtog spidsen efter 500 meter til sejr i 1.15,4/1800 meter auto til 15.000 kroner foran rygkørte Heimaey. Tredjeplads til Hashtag Ostedanik efter rygløb. Se løbet.

Tredje og sidste indledende afdeling af Preben Munchs Mindeløb blev vundet af Morten Juul-trænede Gonnabe Shadow (v. Farifant). Sejrede efter rygløb i rekordtiden 1.13,0/1800 meter auto. Præmie 15.000 kroner. Andenplads til længe førende Arm Bri, mens rygkørte Golden C N var tredje. Se løbet.

Fjerde og sidste prøve til Jydsk 4-årings Grand Prix gav sejr til Hovita (v. Infinitif) med hestens træneren Jeppe Rask. Kom til spids kort efter start til åbningerne 13,8/500 meter og 16,2/1000 meter og vandt i 1.15,2/1800 meter auto til 15.000 kroner foran rygkørte Holachica. Tredjeplads til godt afsluttende Hjælp G K efter rygløb. Se løbet.

Sejr til Viola Toft (v. Great Challenger) med ejeren og træneren Lars Munk. Afgjorde på god afslutning efter rygløb i 1.17,1/2320 meter voltestart. Præmie 6.500 kroner. Andenplads til rygkørte Benjamin Normal, mens Super Mento var tredje efter rygløb. Se løbet.

2)
De kvalificerede sig til Jydsk 4-årings Grand Prix:

Hound Dog E P
Heavenly Stone
Howlingatthemoon
Hermand Brise
Houdini Shadow
Hnokki Speed
Hurricane Photo
Harboe
Houston Spring
Hurricane Hydrup

3)
De kvalificerede sig til Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix:

Helena D D
Hit’n Run
Havana Sotto
Happy Shadow
Hakuna Matata
Herina Sotto
Heimaey
Hashtag Ostedanik
Hovita
Holachica

4)
De kvalificerede sig til Preben Munchs Mindeløb:

Hillary Kyvsgård
Feluca Shadow
Grande Love
Victoria L L
Ginger Peachy
Lady L L
Got Swagger
Getafe
Gonnabe Shadow
Arm Bri
Golden C N
Global Yankee

Foto: Burt Seeger