Maidenssejr til High Roller (v. Brillantissime) med hestens træner Niels Kristian Hansen. Overtog spidsen efter en halv omgang og vandt i 1.2,1/2140 meter auto til 5.000 kroner foran Go On Hjortshøj trods galop i sidste sving og en omgang forinden. Tredjeplads til rygkørte Ivory Bork. Se løbet.

Linda Petersen-trænede Dora Solo (v. Beaumant Hanover) vandt for Jonas Jönsson. Kom til spids med lidt over en omgang til mål og sejrede i 1.22,8/2140 meter voltestart. Præmie 1.600 kroner. Andenplads til Indiana Mr Lucky efter delvis udvendigt løb, mens Baron Revenue var tredje efter rygløb. Se løbet.

Mads Petersen sejrede med Stefan Lind-Holm-trænede Hunger Rain (v. Raja Mirchi). Afgjorde efter udvendigt løb til sejr i 1.20,9/2160 meter auto til 3.200 kroner foran længe førende Expresstone. Tredjeplads til Fenwick efter godt avancement i sidste sving efter rygløb. Se løbet.

Anden dagssejr til Stefan Lind-Holm/Mads Petersen. Med rygkørte Fromjacktoaking (v. Muscles Yankee) på god afslutning i 1.20,2/2160 meter auto. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til godt afsluttende Diana Østervang, mens Comet Elkær var tredje efter rygløb. Se løbet.

Endnu en sejr til makkerparret Stefan Lind-Holm/Mads Petersen. Til Cerosso (v. Quite Easy U S), der kom til at sidde i tredje spor i halvanden omgang af løbet og vandt i 1.18,7/2160 meter auto til 3.200 kroner foran længe førende Daisy H J. Tredjeplads til rygkørte Jetset Onion. Se løbet.

Montémesterskabet gav sejr til Laura Pedersen-delejede og -trænede Asger Molar (v. Kadabra) med Nicole Marsing. Overtog spidsen på sidste langside efter rygløb i 1.17,7/1860 meter auto. Præmie 7.500 kroner. Andenplads til Smekeruds Bazinga fra ryg, mens April Hydrup var tredje efter rygløb. Længe førende Bonny Boy galoperede topplacering væk i sidste sving. Se løbet.

Sejr til Go On Spring (v. Trophy Catch) med hestens træner Lars-Erik Kaas. Kom til spids med to omgange til mål og vandt i 1.19,3/2160 meter auto til 3.200 kroner foran Gleica efter delvis udvendigt løb. Tredjeplads til godt afsluttende Hester Blåbjerg efter rygløb. Se løbet.

Foto: Torben Ager