1)
Poul Erik Hansen-opdrættede Felix Light (v. Zola Boko) i Diana L. Olssons træning vandt for Ove Bakkevold Reime på Arvika. Kom frem udvendigt midtvejs i løbet og vandt i 1.15,2/2100 meter auto til 25.000 SEK. Se løbet.

2)
Sådan er det gået i Karlshamn:

3. løb: Andenplads til Hope Never Dies med hestens træner Ulrik Christoffersen. Afsluttede godt efter rygløb til runner-up-pladsen i 1.16,3/1680 meter auto. Præmie 7.500 SEK. Se løbet.

5. løb: Galop og diskvalifikation for førende Marvin Gaye på sidste langside for træneren Ulrik Christoffersen. Se løbet.

6. løb: Opdrættersejr til Kresten Andreasen. Til Salvatore Fiore-trænede Hattrick Didamgård (v. Dominion Beach) med Christian Fiore på god afslutning efter rygløb i 1.15,6/1680 meter auto. Præmie 15.000 SEK. Se løbet.

8. løb: Andenplads til Johnny Jensen-trænede Chardonnay med Ulrik Christoffersen efter rygløb i 1.17,4/1680 meter auto til 7.500 SEK, mens rygkørte Chivas Reval sluttede uden for præmierækken med Camilla Samson i 1.18,2. Se løbet.

3)
Pointberegningen klar til Jydsk 3-årings Grand Prix’erne, hvor 24 hopper og 28 hingste/vallakker blev tilmeldt. Listen toppes af Bo Westergaard-trænede Just A Lady foran Just Hans i Bent Svendsens træning. Se pointberegningen.

4)
Startlisterne klar til løbene på Bornholm på tirsdag. Med otte løb på programmet, heriblandt Hotspurts med den bornholmske fraflytter Bjarke Haagensen i fireårsmesterskabet. Se startlisten.

Foto: Flemming Andersen