Maidenssejr til Anders Peter Braüner-delejede, – delopdrættede og -trænede Ice Cool Surprise (v. Ens Snapshot) med Kasper Foget. Afgjorde på stærk afslutning efter rygløb i rekordtiden 1.16,5/2140 meter auto til 7.500 kroner foran Illustrious One efter udvendigt løb. Tredjeplads til rygkørte Having Fun. Se løbet.

Kaj Jensen-trænede Hej Bork (v. Great Challenger) vandt med Casper M. Nielsen. Sejrede efter rygløb på god afslutning i rekordtiden 1.13,8/1640 meter auto. Præmie 10.000 kroner. Andenplads til Fantomic Star efter udvendigt løb den sidste omgang, mens rygkørte Fidel Castro var tredje trods tredje spor indledningsvis. Se løbet.

Sejr til René Kjær med Magnus Ladegaard-trænede Evita (v. Wishing Stone), der afgjorde på stærk afslutning efter rygløb i 1.12,7/1660 meter voltestart til 15.000 kroner foran rygkørte Daniella Gardenia. Tredjeplads til længe førende Farinelli Hastrup. 11:10-favoritten Eenymeenyminymoe fjerde efter galop indledningsvis. Se løbet.

Skive-hesten Highstone (v. Wishing Stone) i Jan Friis’ træning vandt for Jan Dahlgaard. Afgjorde efter udvendigt løb og aflagde maidenstitlen i 1.14,6/1640 meter auto. Præmie 10.000 kroner. Andenplads til længe førende Honey Mols, mens rygkørte Gorgeous One var tredje. Se løbet.

Morten Kramer sejrede sin delejede og egentrænede Livi Platini H M (v. Broadway Hall). Afsluttede stærkt efter rygløb til sejr i 1.17,7/2160 meter voltestart til 6.500 kroner foran rygkørte Pomerans Dag. Tredjeplads til længe førendeWhite Light Ant. Super Mento blev diskvalificeret for trængning på sjettepladsen, mens kusken Nikoline Nikolajsen idømtes bøde på 800 kroner samt udelukkelse fra 4/8-17/8. Se løbet.

Anden dagssejr til René Kjær. Med egentrænede High Class Photo (v. S J’s Photo), der afgjorde på god afslutning efter udvendigt løb i rekordtiden 1.13,2/1640 meter auto. Præmie 10.000 kroner. Andenplads til længe førende Hazy Brogård, mens rygkørte Ghina D Sleipner var tredje. Se løbet.

Anden dagssejr også til Jan Dahlgaard, som vandt med Peter Rudbeck-trænede Howlingatthemoon (v. Cantab Hall). Kom til spids til åbningerne 09,6/500 meter og 15,7/1000 meter og sejrede i 1.14,0/2140 meter auto til 20.000 kroner foran rygkørte Heavenly Stone. Tredjeplads til Henrik Will trods galop i første sving. Se løbet.

Pernille Bye Hansen-trænede Baunely’s Diamant (v. Magic Technique) sejrede for Kim Madsen. Overtog spidsen i sidste sving efter rygløb og vandt i 1.17,3/2160 meter voltestart. Præmie 3.500 kroner. Andenplads til rygkørte U S Flying, mens Maia var tredje efter rygløb. Se løbet.

Sejr til Kaj Jensen-trænede Ferrari Gardenia (v. Great Challenger) og Casper M. Nielsen. Anden trænersejr til Kaj Jensen. Afgjorde efter rygløb i 1.14,6/1640 meter auto til 10.000 kroner foran Petra H efter udvendigt løb den sidste omgang. Tredjeplads til rygkørte Florida Flamingo på god afslutning. 14:10-favoritten Houdini Shadow galoperede før start. Se løbet.

Med Bøje Laursen i sulkyen sejrede Frank Kjelde-trænede Fille Fingal (v. Trophy Catch). Overtog spidsen i sidste sving efter rygløb og vandt i 1.17,0/2140 meter voltestart. Præmie 3.500 kroner. Andenplads til rygkørte Danger Gardenia, mens længe førende Will Power var tredje. Se løbet.

Foto: Gorm Johansen