Torben Dahl Pedersen vandt årets første løb. Med Christina K. Hansen-trænede Brave Sensation (v. Zola Boko), der førte fra start til mål og sejrede i 1.20,1/1860 meter auto til 3.200 kroner foran Born Solo efter udvendigt løb. Tredjeplads til rygkørte Good Luck på fin afslutning. Se løbet.

Thomas Kaas-trænede Myrsjøs Rune (v. Aperfectyankee) sejrede for Mads K. Mogensen. Kom til spids i første sving og vandt i 1.21,7/2120 meter voltestart. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til Ghostbuster efter udvendigt løb de sidste 750 meter, mens rygkørte Hector Day var tredje. Se løbet.

Sejr til den tidligere anpartshest Gullfoss (v. Friction) med hestens træner Frank Mikkelsen. Afgjorde efter delvis udvendigt løb i 1.19,6/1860 meter auto til 3.200 kroner foran godt afsluttende Brad Peak efter rygløb. Tredjeplads til længe førende Jaguar Star. Se løbet.

Mads Petersen vandt med Stefan Lind-Holm-træende Cerosso (v. Quite Easy U S). Kom frem udvendigt med omgang til mål og sejrede i 1.18,8/2160 meter auto. Præmie 3.200 kroner. Andenplads til delvis rygkørte Flying Dream, mens Baltic Baunely var tredje på god afslutning. Se løbet.

Anden dagssejr til Stefan Lind-Holm/Mads Petersen. Med Marvellous Tooma (v. Dream Vacation) efter rygløb på god afslutning i 1.16,7/1860 meter auto til 3.200 kroner foran længe førende Give Me Ten. Delt tredjeplads mellen Apollo Damgård efter delvis udvendigt løb og Diamondwind efter rygløb. Se løbet.

Fireårsmesterskabet blev vundet af Patricia Bo (v. Cantab Hall) med hestens træner John Gommans. Afgjorde efter rygløb på god afslutning i 1.20,6/2440 meter auto. Præmie 12.500 kroner. Andenplads til Hotspurs efter udvendigt løb, mens rygkørte Hunger Rain var tredje. Se løbet.

Niels Kristian Hansen sejrede med Kurt Pedersen-ejede og -trænede Gandhi Hjortshøj (v. Russell Hill). Overtog føringen fra Ellie Skovly efter få hundrede meter og vandt i 1.21,3/2120 meter voltestart foran Faithful P D efter delvis udvendigt løb. Tredjeplads til rygkørte Ellie Skovly. Se løbet.

Med hestens medejer og træner Baron Revenue vandt Baron Revenue (v. Revenue) efter føring fra start til mål i 1.24,1/2120 meter voltestart. Præmie 1.600 kroner. Andenplads til stærkt afsluttende Fendi Draviet efter rygløb, mens Cult var tredje efter udvendigt løb. Se løbet.

Foto: Torben Ager