Charlottenlund Travbane har allerede nu solgt over 50 billetter til arrangement næste løbsdag.

Arrangementet i søndags gav nye hesteejere til sporten. Med køb i banens nye anpartshest JR.

Hestevæddeløb og pattegris

Mærk stemningen og få buffet med helstegt pattegris og fri fadøl på Charlottenlund Travbane d. 4. august. Begrænset antal!

I har taget rigtig godt imod vores seneste deal til Charlottenlund Travbane, så vi gentager succesen med et begrænset antal værdibeviser til en ny dato. Og denne gang kan I tage for jer af helstegt pattegris med tilbehør samt fri fadøl – men I må hellere skynde jer at slå til, for sidste gang galoperede salget af sted!

Fredag den 4. august kan I opleve de vilde hestekræfter på nærmeste hold til hestevæddeløb på nordens ældste travbane. Den står på max underholdning, og det er nærmest umuligt ikke at blive grebet af stemningen, når kommentatorerne entusiastisk speaker hestene over målstregen. Og hvem ved – måske bliver det netop din favorithest, der løber med sejren denne gang.

Selvom vi har skåret halvdelen af prisen fra, så er der ikke sparet på lækkerier i denne deal! Med i Sweetdealprisen hører der nemlig også helstegt pattegris med salatbuffet og flødekartofler til. Og så er der fri fadøl under middagen til at skylle det hele ned med. Efter maden er der kaffe og kage.

Du får:

  • Entré til Charlottenlund Travbane til løbet fredag den 4. august 2023
  • Rundvisning i staldene
  • Helstegt pattegris, salatbuffet og flødekartofler
  • Fri fadøl under middagen
  • Kaffe og kage

Sweetdealpris 349 kr. // Normalpris 699 kr. Spar 50 %

Foto: Burt Seeger