Jesper Hansen-trænede Gently E P var toer fra ryg på vinderen Run For Sebastian. Gently E.P. kørt af Ken Ecce lagde 15.000 skr. til sin præmiekonto.

Funny Boy var væk med galop, men i et løb med kun fire startende heste fik Henrik Thomsen-trænede Funny Boy/Jörgen Sjunnesson 12.500 skr. som fjerde og sidst. Pinligt løb med otte præmier med så få heste.

Alex Haagensen-trænede Tyrrell As var femte i montéløbet på Jägersro. Blev generet kort efter start, men ryttersken Stephanie J. Werder løste det flot. Optimalt ridt i inderbanen til 5.900 skr.

Den bornholmske championtræner Frank Mikkelsen fortsætter med at tjene godt i Sverige. Flot toer med Conrad Silk til 15.000 skr. efter god afslutning. Klassen på løbet under lavmålet, men rokker ikke ved en god præstation. Sjetteplads til Jesper Hansen-trænede Edelweiss/Ken Ecce.

Frank Mikkelsen leverede også varen med Herman K. Fjerde til 8.500 skr. Sjetteplads og 4.500 skr. til Kenneth P. Hansen-trænede Enzo Design med Jörgen Sjunnesson. Galop og ingen penge til Søren Kolberg-trænede Elbow/Steen Juul og Maggan Håleryd med dens træner Axel Jacobsen.

Commit Boom Bay femte med hoppens træner Steen Juul efter hård rejse indledningsvis i tredje spor og dødens resten af vejen. Præmie 5.700 skr. Ken Ecce uplaceret med Nicklas Dyrberg-trænede Kung Edward med kræfter sparet til 500 skr.

Sjetteplads og 5.000 skr. til derbyvinderen Chock Nock. Kom først ind i opløbet, men magtede ikke at forsvare sig.

Foto: Burt Seeger